Čuvani košarkaš blažen među ženama u noćnom provodu u Beogradu: Sve puca od seksipila VIDEO

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 11:36

Čuvani košarkaš blažen među ženama u noćnom provodu u Beogradu: Sve puca od seksipila VIDEO

Čuveni NBA košarkaš Pol Džordž trenutno sa svojom suprugom Danijelom Rajić boravi u Beogradu.

Američki as snimljen je kako uživa sa suprugom u noćnom provodu u jednom popularnom beogradskom klubu.

Dok su zgodne devojke izvodile atraktivan ples u njegovoj blizini, košarkaš Klipersa je potpuno nezainteresovano sedeo za stolom. Nije ni pomislio da malo "baci pogled", jer je pored njega sedela supruga Danijela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sama ljubavna priča, Danijele i Pola bila je izuzetno turbulentna. Njih dvoje su se upoznali u Majamiju dok je Danijela radila kao go-go igračica i striptizeta, a viđali su se nekoliko meseci pre nego je otkriveno da je Danijela zatrudnela. Srpkinja je sa NBA zvezdom pre nekoliko godina ostala u drugom stanju, a on je negirao da Rajićka čeka njegovo dete, zbog čega ga je ona tužila.

Kada je Danijela rodila devojčicu Oliviju, urađen je DNK test i potvrđeno da je Pol Džorž ipak otac deteta. Nakon toga je usledila nova Danijelina tužba i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Pol Džordž je nakon svega toga uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Nakon suđenja, njih dvoje su se na iznenađenje svih pomirili i nastavili ljubavnu vezu. U međuvremenu su dobili drugu ćerku koja se zove Nataša i sina Pola Vuka Džordža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.