Cirkus u NBA: Želimo Dilona; Da, šaljemo vam Maršona

Izvor: B92, 15.Dec.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus u NBA: Želimo Dilona; Da, šaljemo vam Maršona

Cela NBA liga smeje se Vašingtonu, Memfisu i Finiksu zbog njihove zabune u vezi sa igračem koga žele da trajduju.

Ova dva tima su u paketu sa Finiks Sansima pokušala da napravetrejk u kojem bi Trevor Ariza prešao iz Sansa u Vizardse, a Keli Ubre iz Vizardsa u Sanse.

Međutim, cela priča je propala jer su Sansi i Grizlisi komunicirali preko Vašingtona, koji nisu shvatili da Memfis nudi Maršona Bruksa, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne njegovo prezimenjaka Dilona.

Nakon što su Finiks i Memfis konačno sutpili u direktan kontakt, shvatili su da je u pitanju Maršon, a ne Dilon, pa je kombinacija ova tri tima propala.

Napravili su toliki cirkus da su zbunili i najobaveštenije NBA novinare poput Adrijana Vojnarovskog.



"Jedan rivalski generalni menadžer mi je poslao poruku da bi možda Vašington mogao da u trejd uključi Skota Bruksa (trener, prim. aut), ako je već neophodno da neki Bruks bude u priči
", preneo je jednu anegdotu iz ovog cirkusa Vojnarovski.

On je posle javio da Vašington i Finiks i dalje pregovaraju o potencijalnom trejdu u kojem bi Ariza napustio Arizonu i preselio se u DC.

Ariza je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Hjuston Rokitsa, a sa Sansima je potpisao jednogodišnji ugovor za 15 miliona dolara.

U međuvremenu, spekuliše se o još nekoliko potencijalnih trejdova, a najviše pažnje privlači potencijalni prelazak Demara Derozana iz San Antonija u Denver, Džona Vola iz Vašingtona u Njujork, Kembe Vokera iz Šarlota u Denver, te Markela Fulca iz Filadelfije u Finiks.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.