Cibona se rastala sa Smušom Parkerom

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona se rastala sa Smušom Parkerom

Cibona više nije imala strpljenja, a s obzirom na to kako je Smuš Parker igrao od kada je došao pod Toranj, veliko je pitanje da li bi se ikada isplatilo njegovo dovođenje.
Nekad zapažen NBA igrač, plejmejker koji je nosio dres Klivlenda, Detroita, Finiksa, Lejkersa, Majamija, Klipersa, kao i mnogih evropskih timova, stigao je u Zagreb na privremeni rad, ali je njegov doprinos igri Cibosa bio ispod svakog nivoa.
Momak za kojeg je Kobi Brajant rekao da je zalutao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u NBA ligu, da je igrao u Lejkersima samo zato što tim nije imao novca da plati pristojnog plejmejkera i da je najlošiji sa kojim je igrao, uoči nedavne utakmice sa Krkom produžio je ugovor sa Cibonom, ali posle još jednog lošeg izdanja nije bilo izbora.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.