CSKA: Mesina ostaje

Izvor: Mondo, 18.Maj.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA: Mesina ostaje

Ruski šampion demantovao da će italijanski trener napustiti klupu Moskovljana i preuzeti neki od timova u najjačoj ligi sveta.

Mediji su objavili da bi Etore Mesine mogao da preuzme ekipu Atlante ili Bruklina, čime bi postao prvi evropski trener koji predvodi NBA ekipu.

CSKA je odbacio spekulacije da će italijanski stručnjak napustiti klub kako bi nastavio karijeru u NBA ligi.

"To nisu tačne informacije. Jedino što mogu da kažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Etore Mesina potpisao prošlog jula trogodišnji ugovor", saopštio je portparol kluba Nikolaj Cinkevič.

Etore Mesina, koji je početkom sezone ponovo preuzeo CSKA, koji je vodio od 2005. do 2009, bio je trener Virtusa, Benetona i Real Madrida, a radio je i u stručnom štabu Lejkersa. Italijanski trener predvodio je i selekcije Italije i Španije.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

CSKA: Mesina ostaje u Moskvi

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2013

Ruski šampion demantovao da će italijanski trener napustiti klupu Moskovljana i preuzeti neki od timova u najjačoj ligi sveta...Svetski mediji su objavili da bi Italijan Etore Mesine mogao da preuzme ekipu Atlante ili Bruklina, čime bi postao prvi evropski trener koji predvodi NBA ekipu. Poznati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.