ČOVIĆ NAJAVIO POVRATAK KALINIĆA, ALI TO NIJE SVE: Stiže pojačanje iz NBA lige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 23:35

ČOVIĆ NAJAVIO POVRATAK KALINIĆA, ALI TO NIJE SVE: Stiže pojačanje iz NBA lige (FOTO)

Veliki planovi.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je koje su "mete" kluba u narednoj sezoni, što se tiče pojačanja.

- Zainteresovani smo za Nikolu Kalinića. Radimo na tome, šta sad! - počeo je Čović u podkastu kod "Luke i Kuzme".

Odmah zatim je dodao i da radi na dovođenju Nikole Jovića, odnosno, da bi voleo da ga vidi u klubu.

- Nismo ga prodali, otišao je za džabe, imao je 1+1 i kasnili smo mu četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili pet plate, čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli. Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet.

- Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde. Petrušev što je otišao u Olimpijakos, to nije naš propust, nije stvar bila u parama, mi bi dali isto toliko, ali sticajem okolnosti je napravljeno tako kaok je napravljeno. Petrušev je proigrao kod Duška Ivanovića, on je sjajan trener, sklope se stvari koje ne funkcionišu. Nije hteo Hauarda, Monekea, a zalomilo se da radi sa njima. Giedraitisa je hteo, on je odličan - rekao je Čović.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.