CIRKUS U KOLORADU! Jokićeva braća u elementu, bacaju Nikolu i Melouna u nebesa - pogledajte slavlje Denvera nakon istorijske titule (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 06:14

CIRKUS U KOLORADU! Jokićeva braća u elementu, bacaju Nikolu i Melouna u nebesa - pogledajte slavlje Denvera nakon istorijske titule (VIDEO)

Nikola Jokić je sa Denver Nagetsima ispisao nove stranice NBA istorije.

Pobedio je Denver Majami u petoj utakmici finala, slavili su sa 4:1 u seriji i uzeli su NBA titulu, prvu u istoriji franšize. Navijači nisu mogli da sakriju sreću, a hala je proključala kada se oglasila sirena za kraj meča.

Pogotovo porodica Nikole Jokića čija supruga Natalija je u suzama dočekala kraj meč, a njegova braća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su sišla na teren i dizala Nikolu u nebesa. Kako Nikolu, tako i trenera Nagetsa Majkla Melouna.

Nikola Jokic celebrating his first NBA title with his brothers ❤️pic.twitter.com/B4wxuxdRG8

— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) June 13, 2023

The Jokic brothers hoist Coach Malone in celebration as the Nuggets are NBA Champions! pic.twitter.com/1WkkYmO6iD

— NBA (@NBA) June 13, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.