Budite mirni, imamo Nikolu Jokića

Izvor: RTS, 28.Apr.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Budite mirni, imamo Nikolu Jokića"

Huančo Hernangomez, Španac u redovima Denvera sinoć je pred "majstoricu" sa San Antonijom od navijača Nagetsa uzeo majicu na kojoj se nalazi prikaz Srbije na mapi i natpis "Budite mirni, imamo Nikolu Jokića".
Izgleda da je Huančo bio u pravu. Denver je na krilima srpskog centra uspeo da savlada San Antonio u sedmoj, odlučujućoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA lige.

Španac Hernangomez je izvršio "trejd" sa jednim srpskim navijačem iz Čikaga, kojem je poklonio svoju majicu.
"Očekujem da vidim veliki broj ovih majica u drugoj rundi", izjavio je Hernangomez.
Nikola Jokić ostvario je tripl-dabl učinak u "majstorici" protiv Sparsa postigavši 21 poen, deset asistencija i 15 skokova. 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Španac oduševio srpske navijače: "Budite mirni, imamo Nikolu Jokića" FOTO

Izvor: B92, 28.Apr.2019

Košarkaš Denver Nagetsa Huanćo Ernangomes pred meč svoje ekipe i San Antonio Sparsa nije imao nikakvih briga oko pitanja pobednika...Ernangomes je u "Pepsi centar" došao sa novom majicom, na kojoj je bila istaknuta slika teritorije Srbije uz reči podrške saigraču Nikoli Jokiću...Upravo je Jokić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.