Bruklin bolji od Golden Stejta, Juta slavila protiv Majamija (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2021, 10:35

Bruklin bolji od Golden Stejta, Juta slavila protiv Majamija (VIDEO)

Predvođeni sjajnim bekom Devinom Bukerom Sansi iz Finiksa su u svojoj dolini pobedili najbolji tim Istočne konferencije NBA lige, Filadelfiju seventisikserse rezultatom 120:111. Juta pobedila Majami i produžila pobednički niz, dok su Netsi, Pejsersi i Niksi slavili ubedljive pobede.

Čak 60% šuteva iz igre koje je uputio ka košu gostiju veoma raspoloženi Devin Buker je pogodio, i na kraju na svom kontu osim što je nadigrao direktnog čuvara Bena Simonsa, imao je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 36 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Kada je odmarao, incijativu su preuzimali iskusni Kris Pol sa 18 poena i 10 asistencija, te nedavno oporavljeni hrvatski krilni centar Dario Šarić sa 15.

Bila je to peta vezana pobeda za ekipu trenera Montija Vilijamsa, i to posle potpuno izjednačenog prvog poluvremena u kojem su oba tima ubacila po 53 poena.

Kod ekipe iz Pensilvanije još jedna MVP partija Džoela Embida, koji je meč završio sa 35 poena i osam skokova, dok su već pomenuti Simons i Tobajas Heris ubacili po 18.



Bio je ovo deveti poraz Filadelfije uz 18 ostvarenih pobeda (prva na Istoku), dok je Finiks ovim večerašnjim trijumfom popravio svoj skor na 16-9 i popeo se na četvrto mesto Zapada.

U ostalim noćas odigranim mečevima Juta je lako izašla na kraj sa Majamijem, zadržala prvo mesto u ligi i produžila seriju pobeda na sedam, a najzaslužniji za trijumf bio je Donovan Mičel sa 26 poena.



Bruklin je ubedljivo pobedio Golden Stejt u San Francisku uz 23 poena Kajrija Irvinga, Indijana slavila u Atlanti predvođena Dagom Mekdermontom (26), dok su Njujork niksi na svom terenu rutinski pobedili oslabljeni Hjuston, i to prdvođeni Rendlom i Kviklijem koji su ubacili po 22 poena.

Rezultati:

Finiks - Filadelfija 120:111

Atlanta - Indijana 113: 125

Njujork - Hjuston 121:99

Golden Stejt - Bruklin 117:134

Juta - Majami 112:94
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.