Brogdon nokautirao lidera, Kembin ples u Gardenu (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brogdon nokautirao lidera, Kembin ples u "Gardenu" (video)

Iznenađenje, novi poraz Toronta, Baksi slavili preko granice. Šarlot se vratio na 50%, Kemba opet u formi, San Antonio se stabilizovao nakon nekoliko ponižavajućih poraza...

Junak, ne baš sadržajne NBA večeri je Malkolm Brogdon. Bek Baksa je sa dve trojke u poslednjih 67 sekundi srušio vodeći tim lige, Toronto. Milvoki je jedina ekipa koja je dva puta ove sezone tukla Kanađane.

Janis Adetokumbo je ubacio 19 poena, i imao isto toliko skokova, kod domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Leonard 20 poena, Ibaka 22, Reptorsi su izgubili dva meča u nizu.

Lovri je odigrao loš meč, promašio svih pet šuteva, ostao bez poena, imao je doduše sedam asistencija.

Malcolm Brogdon with the go-ahead triple against the Raps and the Bucks get a HUGE win up North. (via @nba) pic.twitter.com/vBs95YwEK2

— SLAM (@SLAMonline) 10. децембар 2018.

Sparsi su lakše nego što se očekivalo savladali Jutu, ponovo smo videli da "Džezeri" igraju promenjivo iz meča u meč, zanimljivo da je njihovo glavno ofanzivno oružje, Donovan Mičel dao 27 poena, sve u nastavku, Riki Rubio je postigao 26, a još jedino je Gobert sa 12 poena bio dvocifren u redovima gostiju.

Na drugoj strani DeRozan 26 poena, odbrana je bila ključ za Sparse, u prvom poluvremenu spustili su rivala na 36 poena. Ovo je za njih druga pobeda u nizu nakon serije ubedljivih poraza, sada su na 13-14, isti skor ima i Juta.

Tandem Kemba Voker - Džeremi Lemb je odigrao odličan meč u Medison Skver Gardenu, Hornetsi su slavili protiv Niksa, Toni Parker je dodao 16 poena, Šarlot je dominirao, bio i na +28, nijednom od početka meča nisu izgubili vođstvo. Niksi uglavnom nemoćni, ruki Kevin Knoks je izjednačio rekord karijere sa 26 poena, i imao 15 skokova, najviše za ovih nekoliko meseci koliko je u ligi.

Cardiac Kemba was in his bag earlier at The Garden. 🎒 (via @NBA) pic.twitter.com/f8qHEZdFp6

— SLAM (@SLAMonline) 10. децембар 2018.

Niksi su napravili previše grešaka, zanimljivo da su izveli samo sedam bacanja, imaju tek osam pobeda, biće verovatno bolje kad se vrati Porzingis, ali i ovo izgleda kao izgubljena sezona, iako je tek prošla trećina.

U prvom meču večeri, Pelikansi su slavili na matineu protiv Detroita.

Povreda "Obrve", pa povratak, sjajni Holidej i Rendl srušili Pistonse https://t.co/Me7hT6AdK8

— Sportske.net (@sportske) 09. децембар 2018.

Rezultati:

Njujork - Šarlot 107:119

San Antonio - Juta 110:97

Toronto - Milvoki 99:104

Detroit - Nju Orleans 108:116
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.