Izvor: RTS, 14.Maj.2022, 07:50

Boston pobedio Milvoki i odveo seriju u sedmu utakmicu

Tim iz Masačusetsa, predvođen Džejsonom Tejtumom, savladao je Milvoki sa 108:95 i stigao do poslednjeg izjednačenja u seriji.
Milvoki Baksi, šampioni NBA lige, bili su blizu da ponovo naprave preokret u poslednjoj deonici i stignu do konačne pobede.

Međutim, to se nije dogodilo. Džejson Tejtum je poprilično doprineo tome sa svojih 46 poena, što je donelo treću uzastopnu pobedu za gostujući tim u ovoj seriji.
Devet minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do kraja ekipa iz Viskonsina smanjila je prednost rivala sa 14 na četiri poena. Tejtum je, tada, postigao 16 od 26 poena svog tima u poslednjoj deonici.
Odlučujući meč igra se u Bostonu, a pobednik ide u Majami gde u utorak počinje finale Istoka.
Ovo je prvi put posle 2018. godine da Milvoki nije pobedio u utakmici koja mu je donosila pobedu u seriji.
Za Boston su Džejlin Braun i Markus Smart postigli 22, odnosno 21 poen.
Na drugoj strani sjajnu partiju pružio je Janis Adetokunbo, koji je postigao 44 poena, uz 20 skokova i šest asistencija.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tejtum sa 46 poena spasao Boston, igraće se sedma utakmica

Izvor: B92, 14.Maj.2022

Košarkaši Boston Seltiksa pobedili su Milvoki Bakse rezultatom 108:95.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.