Bomba, Gudurić u NBA ligi!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba, Gudurić u NBA ligi!

Reprezentativac Srbije se seli "preko bare"!

Kako prenosi "Eurohoops", košarkaš Fenerbahčea i reprezentativac Srbije Marko Gudurić pojačaće koloniju srpskih igrača u NBA ligi.

Bivši bek Crvene zvezde će potpisati dvogodišnji ugovor sa Memfis Grizlisima!

Sprski košarkaš nakon dve sezone tako napušta redove Fenerbahčea, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa kojim je u sezoni 2017/18 osvojio turski šampionat.

Gudurić je u sezoni za nama u proseku beležio 9,4 poena uz 2,2 asistenije na 36 nastupa u Evroligi.

On će se u najjačoj košarkaškoj ligi sveta pridružiti Nikoli Jokiću, Bogdanu Bogdanoviću, Nemanji Bjelici i Bobanu Marjanoviću, pa će Srbija i naredne sezone imati svoju petorku u NBA ligi.

Danas je obelodanjeno i da se 24-godišnji košarkaš nalazi na skraćenom spisku selektora Aleksandra Đorđevića za Mundobasket u Kini, nadamo se da promena sredine neće uticati na njegov status u reprezentaciji ovog leta.
Pogledaj vesti o: Turska,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Gudurić se seli u Memfis

Izvor: Beta, 01.Jul.2019

Srpski košarkaš i dosadašnji igrač Fenerbahčea Marko Gudurić karijeru će nastaviti u NBA ligi, u Memfis Grizlisima, saopštio je danas njegov menadžer Miško Ražnatović."Više nema ni najmanje dileme da je u okolini Priboja uočen grizli", napisao je Ražnatović na svom Tviter nalogu.Kako...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.