Bolden potpisao za Zvezdu, ne igra finale Superlige!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolden potpisao za Zvezdu, ne igra finale Superlige!

FMP obavestio javnost da je transfer zaključen i da mladi košarkaš putuje u SAD, kako bi se što bolje pripremio za draft...

Australijski košarkaš Džona Bolden potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je njegov dosadašnji klub FMP iz Železnika.

Ujedno, krilni košarkaš u ponedeljak putuje u SAD kako bi se što bolje pripremio za NBA draft, što znači da neće igrati u finalnoj seriji Superlige baš protiv Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << .

Bolden odlazi na zakazane treninge u SAD, u skladu sa ugovorom kojim je predviđeno da se što bolje pripremi za NBA draft, koji je potpisao prilikom dolaska u Srbiju i redove Pantera.

Ovaj 21-godišnji košarkaš oduševio je igrama ove sezone, a u Superligi je do sada prosečno beležio 12,1 poen, 6,6 skokova i 1,1 asistenciju.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIREKTNO SA DRAFTA U CRVENU ZVEZDU: Crveno-beli dobili prvo pojačanje za narednu sezonu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017

Crvena zvezda će u narednoj sezoni biti jača za jednog od najboljih košarkaša ovogodišnjeg izdanja ABA lige i Superlige, Džonu Boldena.. Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu FMP Železnika, Bolden u ponedeljak putuje u SAD kako bi učestvovao na treninzima pred draft u NBA ligi, na kom mu mnogi...

Nastavak na HotSport.rs...

Džona Bolden dve godine u Crvenoj zvezdi!

Izvor: B92, 10.Jun.2017

Najbolji igrač FMP Železnika Džona Bolden potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.