Bojan Bogdanović pred novim transferom, zarađivaće više nego ikad! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Bogdanović pred novim transferom, zarađivaće više nego ikad! (foto)

Posle sjajne sezone, stiže i fenomenalna ponuda.

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović blistao je prošle sezone u dresu Indijane, a čelnici ovog NBA ligaša će, naravno, učiniti sve da ga zadrže u svojim redovima.

Međutim, svojim partijama je privukao pažnju i drugih klubova iz najjače lige sveta, a prema poslednjim informacijama koje je otkrio novinar Toni Džons, najkonkretnija je Juta.

''Džezeri'' bi do sutra mogli da trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pošalju zvaničnu ponudu, a Bobi Marks sa ESPN-a otkriva da će Bogdanoviću biti ponuđena godišnja plata između 18 i 20 miliona dolara.

Naravno, ove informacije su snažno odjeknule i u Hrvatskoj, gde ističu da će Bogdanović, ako se najavljeni transfer realizuje pod ovim uslovima, postati najbolje plaćeni hrvatski sportista u istoriji.

Čekamo rasplet...

-

Reporting with @ShamsCharania: The Utah Jazz are emerging as a significant threat to sign Bojan Bogdanovic away from the Indiana Pacers, League Sources tell The Athletic....The Jazz could have a competitive offer on the table as soon as tomorrow, according to sources

— Tony Jones (@Tjonesonthenba) June 30, 2019
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.