Bogdanović: Ulazim u ritam

Izvor: RTS, 16.Dec.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Ulazim u ritam

Bogdan Bogdanović, koji je predvodio Sakramento do nove pobede, bio je zadovoljan svojim, ali i nastupom svojih saigrača protiv Golden stejta. Kingsi su savladali voriorse, rezultatom 100:79.
Bogdan postigao 25 poena (9-11 iz igre, 4-5 za tri, 3-3 slobodna bacanja), uz po pet skokova i asistencija.

"Znali smo da moramo da se pokažemo u utakmici. Očigledno je da smo naučili iz te greške od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre dva dana. Svaka utakmica je teška, svaku moramo da shvatimo ozbiljno i tako je u NBA ligi. Dobro je da smo ovde pobedili", rekao je Bogdanović.
Srpski bek je kazao da se nalazi u dobroj formi.
"Ulazim u ritam. Uvek je potrebno naći tu dodatnu motivaciju da se pokažeš. Izgubili smo utakmicu od Njujorka kod kuće, zato je potrebno biti motivisan i držati energiju na visokom nivou."
Marvin Begli Džunior i Dearon Foks vratili su se posle pauza zbog povreda.
"Potrebno je neko vreme da ti momci nauče tajming, akcije... Nije važno samo im pokazati teorijski, već moraju da prođu kroz 'žive' utakmice kako bi naučili sve to. Nismo igrali zajedno dugo, ali su nam potrebni obojica, posebno Marvin. Oni su prospekti ove franšize, to je to, potrebni su nam što pre", zaključio je Bogdanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović vodio Kraljeve do pobjede nad Voriorsima

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2019

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su na gostovanju Golden Stejt Voriorse 100:79, uz odličnu partiju Bogdana Bogdanovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.