Bogdanović: Jokić i Vučević su neverovatni

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Jokić i Vučević su neverovatni

Košarkaš Sakramento Kingsa u petak je učestvovao u meču Zvezda u usponu, a zatim je uživao na NBA Ol-star vikendu.

Prošle godine Bogdan Bogdanović je bio MVP pobedničkog tima, a ove godine Svet je izgubio od tima SAD - 161:144. Bogdan je meč završio sa 15 poena i sedam asistencija.

Bivši igrač Partizana bodrio je svoje saigrače iz Sakramenta Badija Hilda i Dijerona Foksa, a u nedelju na ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << plan mu je da gleda meč srpskog košarkaša.

- Da, planiram da gledam Jokića. I Vučevića, on je naš, tako na njega gledamo. Tu sam da ih podržim i da se zabavim - uz osmeh je rekao Bogdanović za Glas Amerike.

Srbija 15 godina od Peđe Stojakovića nije imala predstavnika na Ol-star meču, a Crna Gora nije imala nikada.

- Ovo je neverovatna stvar za region. To samo uliva samopouzdanje nama da je sve moguće. Njihov uspeh se vrednovao i naplatili su ga Ol-starom. To kod nas možda nije neki događaj, ali ovde se vrednuje i na kraju se gleda koliko si imao Ol-starova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Najluđa izjava Ol-Stara, pogađate MVP je Nikola Jokić!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2019

Nikola Jokić je već imao najluđu izjavu na Ol-staru...Ol-star nisu samo takmičenja, već i smeh na sve strane, svaki igrač pokušava da uradi nešto interesantno, a ozbiljnu kandidaturu za najboljeg šoumena u poslednjih par godina ističe Nikola Jokić...Samo u jednoj reči je uspeo da nasmeje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.