Bogdanova najbolja partija do sada, evo kako je to izgledalo (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanova najbolja partija do sada, evo kako je to izgledalo (video)

Sakramento Kingsi su poraženi od Los Anđeles Lejkersa, a srpski reprezentativac je pružio najbolju partiju do sada u predsezoni NBA lige.

Bogdan Bogdanović je postigao sve što je mogao u klupskoj evropskoj košarci, pa je ovog leta odlučio da se otisne put SAD, gde su pravo na njega polagali Sakramento Kingsi.

"Kraljevi" su odlučili da ga potpišu, dobio je Bogdanović jedan od najvećih ugovora za rukije u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << NBA lige, a bivši bek Partizana i Fenerbahčea polako pali motore u najjačoj svetskoj ligi.

Nakon zanemarljivog učinka na prva dva nastupa u dresu Kingsa, Bogdanović je u porazu od Lejkersa odigrao 32 minuta, upisao je sedam poena i tri asistencije, uz šut iz igre 3/10.

U nastavku možete pogledati sve njegove poteze sa sinoć odigranog duela u Kaliforniji.


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.