Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024, 04:31

Bogdanova Atlanta opet poražena u Bruklinu, nezadrživi Bridžis!

Večerašnji program u NBA ligi počeo je utakmicom u Bruklinu, gde su domaći Netsi drugi put u dva dna savladali Atlanta Hokse. Ovoga puta bilo je nešto manje ubedljiv, na kraju 114:102 za Bruklin Netse.
Bio je to duel direktnih rivala za plasman u plej-in, Atlanta i dalje drži to deseto mesto u Istočnoj konferenciji, ali Bruklin sada ima samo dve pobede manje.
Bez svog najboljeg igrača Trea Janga koji je zbog povrede propustio četvrti meč zaredom, Atlanta ni večeras nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bila kadra da meč učini rezultatski neizvesnim.
Gosti su nešto bolji utisak ostavili u prvom poluvremenu, ali u trećem kvartalu su napadački posustali, Bruklin je predvođen raspoloženim Mikalom Bridžisom to iskoristio i napravio seriju 15:2. Ubrzo je domaćin stekao dvocifrenu prednost koju je zadržao do kraja.
Bridžis je bio ubedljivo najefikasniji akter meča sa 38 poena i pet skokova, a pratio ga je Džonson sa 23 poena i 5 skokova. Šruder je upisao 14 poena i 8 asistencija, a Klakston 12 poena i 13 skokova.
U ekipi Atlante istakli su se Bej sa 23 poena i Marej sa 20 poena i 11 asistencija, a naš Bogdan Bogdanovi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.