Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2021, 09:13

Bogdan ubacio 15 u pobedi, Sulud okršaj Luke i Rasa

U noći između subote i nedelje u NBA šampionatu na programu je bilo deset utakmica, a Atlanta Hoksi su na domaćem terenu rezultatom 108:97 savladali Čikago Bulse u meču u kojem je srpski bek Bogdan Bogdanović imao prosečno izdanje za svoje veoma visoke standarde u poslednjem mesecu. Dalas Meveriksi su u sjajnom duelu bili bolji od Vašington Vizardsa, a tu utakmicu je obeležio i plejmejkerski dvoboj dvojice superzvezda – Luke Dončića i Rasela Vestbruka.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bogdanović 15 poena u pobedi Atlante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2021

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u noći između subote i nedelje postigao je 15 poena u pobedi Atlante nad Čikagom od 108:97, dok Aleksej Pokuševski, Boban Marjanović i Nemanja Bjelica nisu bili u sastavu svojih timova...Atlanta je na svom terenu nadigrala tim iz Ilinoisa, Bogdanović je imao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.