Boban Marjanović ostaje u NBA ligi i imaće sjajno društvo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Marjanović ostaje u NBA ligi i imaće sjajno društvo! (foto)

Ipak ništa od tandema Bobi i Tobi naredne sezone.

Kako prenosi američki novinar Šams Čaranija, koji je jedan od najpouzdanijih kada su dešavanja u NBA u pitanju, Boban Marjanović je novi igrač Dalas Maveriksa.

Sudeći prema poslednjem "tvitu" njegovog agenta Miška Ražnatovića, srpski centar će sa franšizom iz Teksasa parafirati dvogodišnju saradnju.

Marjanović je tokom svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << NBA karijere branio boje San Antonio Sparsa, Detroit Pistonsa, LA Klipersa i Filadelfija 76ersa, a sada će se okušati u Maveriksima, gde ga čeka slovenački reprezentativac Luka Dončić, najbolji ruki iz nedavno okončane sezone u najjačoj ligi na svetu.

Prema pisanju medija u SAD, Bobi je dobio sedam miliona američkih dolara za dve sezone u Dalasu.

Sources: Free agent Boban Marjanovic has agreed to a deal with the Dallas Mavericks.

— Shams Charania (@ShamsCharania) 03. јул 2019.

Nova dvogodisnja epizoda tradicionalnog srpsko-slovenackog prijateljstva na najvisem nivou je na pomolu! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) 03. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.