Bjelica zakucavao, ali i promašio trojku za produžetak! Jokić postigao totalno lud koš (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Nov.2016, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica zakucavao, ali i promašio trojku za produžetak! Jokić postigao totalno lud koš (VIDEO)

Nemanja Bjelica je odigrao jedan od najboljih mečeva otkako je došao u NBA ligu! Nažalost po njega, Minesota je poražena na gostovanju Denveru rezultatom 102:99.

Srpski as je ubacio 14 poena i imao osam skokova za 22 minuta koliko je igrao. Međutim, promašio je odlučujuću trojku za produžetak uz zvuk sirene.

Zakucavao je Bjelica protiv Denvera, pogađao neke teške šuteve preko ruke, čak 10 od 14 poena ubacio je u poslednjoj deonici...Bio blizu toga da odvede >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vukove u dodatnih pet minuta, ali je lopta jednostavno izašla iz obruča.





Na suprotnoj strani imao je zemjaka Nikolu Jokića koji je i za ovaj meč dobio minimalnu minutažu.

Samo 14 minuta za momka koji je oduševio na početku sezoni i skromnih osam poena i pet skokova. Jedan od tih osam poena bio je totalno lud i nikome nije jasno kako ej Srbin ovo izveo.



Ali, Denver je imao raspoložene Galinarija i Nurkića u ekipi. Italijan je ubacio 19 poena, reprezentativac BiH poen manje. Čandler je takođe imao 19, a Nelson 14.

Pored Bjelice i Zak lavin je imao 14 poena, dok su ubedljivo najbolji bili Entoni - Tauns sa 32 i Vigins sa 25 poena.

Rezultati:

Sakramento – Orlando 94:102

Denver – Minesota 102:99

Boston – Klivlend 122:128

Oklahoma – Golden Stejt 96:122

Indijana – Milvoki 107:125

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica 14, Jokić 8 poena u srpskom okršaju

Izvor: B92, 04.Nov.2016

Srpski košarkaši Nemanja Bjelica i Nikola Jokić imali su međusobni okršaj u NBA ligi protekle noći, a pobedu je odneo mlađi. S druge strane, Jokić je u Mineapolisu ubacio 8 poena bez promašaja iz igre uz 5 asistencija i 3 skoka za svega 14 minuta na parketu za Nagetse.

Nastavak na B92...

VIDEO NEMANJA BLISTAO, ALI PROMAŠIO TROJKU ZA PRODUŽETAK Jokić SLOMIO Bjelicu u srpskom NBA derbiju

Izvor: Kurir, 04.Nov.2016

...U ekipi iz Denvera najbolji su bili Danilo Galinari i Vilson Čendler koji su postigli po 19 poena Nikola Jokić je bio starter, a za skoro 15 minuta u igri postigao je osam poena i imao tri skoka i pet asistencija..Autor: Kurir sport,Foto: Fonet/Ap

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.