Bjelica u NBA sledeće sezone?

Izvor: B92, 16.Mar.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica u NBA sledeće sezone?

Minesota Timbervulvsi žele od sledeće sezone Nemanju Bjelicu u svojim redovima, prenosi Sportando.

Vulvsi su navodno izrazili svoju želju srpskom košarkašu, koji je prema neimenovanom izvoru Sportanda zainteresovan za put u NBA ligu.

Bjelica je bio 35. pik na draftu 2010. godine od strane Vašington Vizardsa, koji su ga trejdovali u Mineapolis.

Bjelica ove sezone dominira u dresu Fenerbahčea sa prosekom od 12,2 poena, 7,8 skokova, 1,7 asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 1,4 ukradenih lopti po meču u Evroligi. U turskom šampionatu prosečno beleži 12 poena, 8,7 skokova i 1,5 asistencija.

Eventualni odlazak Bjelice u NBA bio bi vrhunac njegove košarkaške bajke, jer je 2008. godine igrao za austrijsku Arkadiju i bio na korak od napuštanja ove igre, ali mu je novi "život" udahnuo Svetislav Pešić dovođenjem u Crvenu zvezdu.

Srbiju ove sezone u NBA ligi predstavlja samo jedan igrač, centar Golden Stejt Voriorsa Ognjen Kuzmić, koji ima epizodnu ulogu u Kaliforniji.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAZREO: Bjelica u NBA od sledeće sezone? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Mar.2015

Peković dobija društvo. Minesota Timbervulvsi žele od sledeće sezone Nemanju Bjelicu u svojim redovima, prenosi Sportando.. . Vulvsi su saopštili košarkašu da ga žele, a i Bjelica, prema neimenovanom izvoru Sportanda, je zainteresovan za put u NBA ligu.. Podsećamo, Bjelica je bio 35. pik na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.