Bjelica ipak ostaje u NBA? Divac je već zvao!

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica ipak ostaje u NBA? Divac je već zvao!

Sakramento želi da u ekipi upari tandem iz srpske reprezentacije: Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica (30) obavestio je Filadelfiju da zbog porodičnih razloga ne želi da potpiše jednogodišnji ugovor sa Siksersima i navodno počeo da se pakuje za povratak u Evropu.

Međutim, američki portal "Yahoo sports" objavio je u sredu da bi "Beli" ipak mogao da ostane u NBA ligi i četvrtu sezonu.

"Doskorašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krilo Minesote i Sakramento Kingsi planiraju početak razgovora o mogućem dogovoru. Vlade Divac, generalni menadžer Sakramenta, navodno je tokom dana razgovarao sa Bjelicom i objasnio mu prednosti ostanka u NBA ligi naspram odlaska u Evropu", glasi informacija tog portala.

Bjeličina odluka da se "povuče" iz dogovora sa Filadelfijom iznenadila je mnoge, posebno zato što se očekivalo da sledećeg leta iskoristi povećanje "seleri kepa" da potpiše unosan ugovor.

Sakramento nije dugo čekao i odmah je reagovao. Želja Kingsa da u ekipi upare Nemanju Bjelicu i Bogdana Bogdanovića mogla bi da učini franšizu iz glavnog grada Kalifornije još praćenijom u Srbiji, pod uslovom da nekadašnji MVP Evrolige i Divac nađu način za dogovor i za (pretpostavka je) višegodišnji ugovor.

Podsetimo da je visoko pozicionirani član rukovodstva Kingsa i Predrag Stojaković, pa bi Bjeličinim dolaskom srpska kolonija u Sakramentu bila još brojnija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica ipak ostaje u NBA? Divac je već zvao!

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018

Sakramento želi da upari tandem iz srpske reprezentacije: Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu...Srpski košarkaš Nemanja Bjelica (30) obavestio je Filadelfiju da zbog porodičnih razloga ne želi da potpiše jednogodišnji ugovor sa Siksersima i navodno počeo da se pakuje za povratak u Evropu...Međutim,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.