Bjelica: Hvala Minesoti, sad idem kod brata Bogdana

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Hvala Minesoti, sad idem kod brata Bogdana

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica rekao je "hvala" Sakramento Kingsima što su ga zadržali u NBA i spojili sa Bogdanom Bogdanovićem.

Njih dvojica su zajedno igrala u ekipi Fenerbahčea, a Nemanja je posle sezone u kojoj je bio MVP Evrolige otišao korak dalje, u NBA.

Nakon tri sezone, rastao se sa Minesota Timbervulvsima i bio na korak od povratka u Evropu. Taman što se počelo sa spekulacijama gde bi mogao igrač njegovog kalibra, kao opcija su se pojavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sakramento Kingsi i doveli ga.

- Novo poglavlje počinje danas. Želim da zahvalim Sakramento Kingsima što su mi pružili priliku i verovali u mene za svoj cilj i što su me ubedili da donosim dobru odluku za sebe i svoju porodicu, što ostajem u NBA. Jedva čekam da treniram i da opet zaigram sa svojim bratom Bogdanom Bogdanovićem - napisao je Bjelica na društvenim mrežama.

Minesota je uspela preko Denver Nagetsa da uđe u plej-of posle skoro deceniju i po i doba Kevina Garneta, ali je posle ispadanja od Hjustona u prvoj rundi 4-1, bilo pitanje šta će "Vukovi" menjati. Bjelica nije produžio saradnju sa njima, nije otišao ni u Filadelfiju koja je bila zainteresovana i na kraju se samo zahvalio Timbervulvsima.

- Svim navijačima Minesote. Hteo sam da iskoristim trenutak i zahvalim se i vama za podršku u prethodne tri sezone, za svu ljudbav prema meni i mojoj porodici i što ste bili mesto gde mi se rodio sin. Uvek ću odavde imati lepe uspomene - napisao je Bjelica.

New chapter starts today. I want to thank the Sacramento Kings organization for giving me this opportunity, for believing on myself for their project and for convincing me that I was making the right decision, for me and my family, by staying in the NBA. Can't wait to get to work and happy to be reunited with my brother @bogdanbogdanovic To all the Minnesota Timberwolves fans, I wanted also to use this moment to thank you all for your support the past 3 seasons, for all the love you have shown to me and my family and for being the place where my son was born. I will always have good memoried from here. #onemoreserbianking

A post shared by Nemanja Bjelica (@nemanjabjelica8) on Jul 21, 2018 at 10:50am PDT

Just like old times#SacramentoProud pic.twitter.com/WlbjqtsQME— Sacramento Kings (@SacramentoKings) 21. јул 2018.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.