Bizarna i teška povreda Krisa Smolinga

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarna i teška povreda Krisa Smolinga

Štoper Junajteda se povredio tokom egzotičnog odmora

Sigurno znate priču o Vladimiru Radmanoviću koji je jak NBA ugovor ugrozio povredom na skijanju. Nije baš isto, ali priča o Krisu Smolingu ima dodirnih tačaka sa „luksuzom“ nekadašnjg košarkog reprezentativca Srbije.

Možda zvuči bizarno, ali jedan od najboljih defanzivaca Mančester Junajteda povredio se na surfovanju. On je doživeo tešku povredu glave, a tačna dijagnoza >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << biće poznata do sutra uveče.

Kris Smoling je imao produženi odmor zbog učešća na Prvenstvu Evrope i odlučio se da ga provede konzumirajući ekstremne sportove. Kako će na ove vesti reagovati Žoze Murinjo ostaje da se vidi...

Nema sumnje da će vest o povredi Krisa Smolinga pokvariti raspoloženje navijača Junajteda koji su u prethodnom periodu uživali u prelaznom roku... Stigli su Ibrahimović i Mihtarijan, ali je talas dobrih vesti prekinuo Smoling.tion Images)(Foto Acv
Pogledaj vesti o: NBA,   Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.