Bivši košarkaš Igokee dobio NBA ugovor

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši košarkaš Igokee dobio NBA ugovor

Finalista istočne konerencije plej-ofa NBA lige, Toronto Reptorsi, pojačali su roster Kanađaninom Bredijem Heslipom (26, 188).

Heslip, čije je najjače oružje šut za tri poena, minulu sezonu proveo je u italijanskom Kantuu, za koji je beležio 12.7 poena u proseku po meču.

Ovdašnjim ljubiteljima košarke Heslip je poznat po odličnim igrama u dresu Igokee, čije je boje branio u drugom delu sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << takmičarske 2014/2015.

Proglašen je za MVP-ja finala Kupa bosne i Hercegovine.

Za Igokeu je na 15 utakmica u proseku po meču beležio 18.5 poena.

Standardni je član reprezentacije Kanade.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši igrač Igokee u Reptorsima!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2016

U redovima kluba iz Laktaša je odigrao jednu polusezonu, a minulu takmičarsku godinu je proveo u Italiji...Novo pojačanje Reptorsa je Brejdi Heslip...Kanađanin se vratio u svoju domovinu, nakon nešto manje od dve godine igranja na "starom kontinentu"...On je nakon koledža (u NCAA ligi nastupao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.