Bivši igrač FMP-a i Zvezde u NBA ligi, dlanove trlja i Kokoškov!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač FMP-a i Zvezde u NBA ligi, dlanove trlja i Kokoškov!

Potpisao je četvorogodišnji ugovor.

Stigao je Džona Bolden u Srbiju pre dve godine, kada je pojačao redove FMP Železnika.

Ostavio je odličan utisak u prvoj sezoni, potpisao je potom ugovor sa Zvezdom, ali su ga "crveno-beli" ubrzo prodali Makabiju.

Minule sezone je Australijanac u dresu ekipe iz Tel Aviva prosečno beležio 6,9 poena i 5,5 skokova po utakmici, a ovog leta je otišao u SAD, kako bi igrao Letnju ligu za Filadelfiju, koja ga je draftovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošlog leta.

Ostavio je dobar utisak, pa su Siksersi odlučili da mu ponude četvorogodišnji ugovor težak sedam miliona američkih dolara.

Da bi angažovali 22-godišnjeg krilnog centra, 76ersi su morali da se reše Rašuana Holmsa, koji je poslat u Finiks Sanse, te je tako i Igor Kokoškov dobio solidno pojačanje.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Betis spremio poslasticu za kraj, stiže veliko pojačanje iz Serije A! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018

Ekipa iz Sevilja sprema sjajan tim za narednu sezonu...Betis je minule sezone ostvario dobar rezultat u španskoj Primeri, završili su sezonu na visokom šestom mestu, igraće i Ligu Evorpe naredne takmičarske godine...Već su krenuli ozbiljno da se pojačavaju, stigao je na "Benito Viljamarin" portugalski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.