Bivši igrač Denvera: Uvek bih pre uzeo maksimalni ugovor nego titulu VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 19:03

Bivši igrač Denvera: Uvek bih pre uzeo maksimalni ugovor nego titulu VIDEO

Košarkaš Orlanda Geri Heris izjavio je kako mu je novac preči od takmičarskih uspeha u NBA.

Nekadašnji član Denvera je bio gost u podkastu bivšeg NBA igrača Džefa Tiga, kada je suočen sa ovim izborom.

Heris, koji sa ekipom Medžika ima ugovor na još godinu dana tokom kojih će zaraditi 13 miliona dolara, nije imao dilemu.

"Sve NBA ekipe pričaju da su kao porodica. Nemojte, molim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vas... Ne razmenjuješ članove porodice. Uvek bih uzeo maksimalni ugovor ispred titule prvaka. U redu mi je kad imaš maksimalni ugovor, pa onda želiš nešto da osvojiš", objasnio je Heris.

Raspravi se priključio i voditelj, koji deli mišljenje sagovornika.

"Mrzim kad ljudi pričaju da samo žele da pobeđuju. Ne, čovječe, ja želim da zaradim. Mogu da gubim, samo mi daj lovu. Radije bih bio u gubitničkoj ekipi, postizao 20 poena po utakmici i onda rekao da me razmene jer želim da pobeđujem", rekao je Tig.

Heris je za Denver igrao od 2014. kada je došao u ligi, pa sve do 2021. kada je trejdovan u Orlando. Samo dve godine kasnije, Nagetsi su osvojili prvu titulu u istoriji tog tima iz Kolorada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.