Bio je prvi pik NBA drafta, a sada igra na Tajvanu

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 19:36

Bio je prvi pik NBA drafta, a sada igra na Tajvanu

Entoni Benet, nekadašnji prvi pik NBA drafta, odlazi na Tajvan.

Entoni Benet je svojevremeno bio 1. pik na NBA draftu, kada je generalni menadžer Klivlend Kavalirsa Dejvid Grifin ocenio njega kao najtalentovanijeg u klasi.

On je tada bio student Univerziteta Nevada u Las Vegasu, realno gledano nije bio projektovan za prvu poziciju i brzo je bio "pojeden" i svoje završio u NBA ligi.

Pred početak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone je potpisao kratkoročan ugovor sa Hapoelom iz Jerusalima, ali je ubrzo došlo i do "konkretne" saradnje ugovorom do kraja sezone, koji je sporazumno raskinut 25. decembra.

Sada dobijamo nove informacije u vezi njegove karijere, a to je zvanična objava tajvanskog Kaošung Stilersa da su potpisali ugovor sa Entonijem Benetom, nekadašnjim prvim pikom NBA drafta.

On će morati da prođe tronedeljni karantin pre nego što se priključi treninzima novog tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.