Baskonija oslabljena na Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baskonija oslabljena na Zvezdu

Španci bez nekadašnjeg igrača Klivlenda

Baskonija će u Beograd, na megdan sa Crvenom zvezdom, doći oslabljena. Džordan Mekre, nekadašnji član Klivlenda sa kojim je osvojio NBA prsten 2016. godine, povredio se na meču sa Žalgirisom i neće moći da pomogne timu iz Vitorije.

U dosadašnjem delu sezone Mekre je odigrao samo tri evroligaška meča, u proseku bio na parketu oko 15 minuta i beležio pet poena. Ipak, trebalo bi očekivati da daje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve veći doprinos kako sezona bude odmicala.

Podsetimo, Baskonija je posle veoma lošeg starta (0-4) slavila tri puta u poslednja četiri meča, a u dve utakmice igrane prošle sedmice pregazila je Real (105:75) kod kuće i Žalgiris (97:77) u gostima. Duel Crvene zvezde i Baskonije zakazan je za četvrtak, u 21 čas, u Kombank areni.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.