Barkli: Ne postoji šansa da Nagetsi pobede Kliperse

Izvor: B92, 03.Sep.2020, 19:23

Barkli: Ne postoji šansa da Nagetsi pobede Kliperse

Čarls Barkli, proslavljeni NBA košarkaš, smatra da Denver Nagetsi nemaju šanse protiv Los Anđeles Klipersa.

Nagetsi su posle velike borbe, sedam mečeva i preokreta nakon što su gubili 3-1, uspeli da se plasiraju u polufinale gde ih čeka duel Klipersima.

Ekipa iz LA namučila se protiv Dalasa, međutim ulazi odmornija i spremnija u duel, te Barkli nema sumnju ko će se naći u finalu.

"Denver >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima nula šanse da pobedi Kliperse. Pre godinu dana znali smo da će na Zapadu borba spasti na dva imena – Lejkerse i Kliperse. U prethodne dve nedelje nisam video ništa što bi me navelo da promenim mišljenje", rekao je Čarls Barkli emisiji Kejšona Džonsona, Džeja Vilijamsa i Zubina Mehentija.

Serija između Klipersa i Nagetsa kreće u noći između četvrtka i petka u 03.00.

NBA na TV B92

Nedelja, 6. septembar

3.00 Denver Nagets – Los Anđeles Klipers, 2. meč serije

Subota, 12. septembar

3.00 Denver Nagets – Los Anđeles Klipers, 5. meč serije

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.