Barkli: Denver će osvojiti titulu VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 08:46

Barkli: Denver će osvojiti titulu VIDEO

Legendarni NBA košarkaš, a sada TV analitičar, Čarls Barkli izrazio je uverenje da će Denver Nagetsi osvojiti titulu šampiona.

Nagetsi trenutno vode 2:0 u seriji protiv LA Lejkersa u okviru finala Zapadne konferencije, ali ovo svakako nije prvi put da je Barkli istakao svog favorita.

Početkom maja, dok su Nagetsi igrali protiv Finiksa, kada je rekao da je tim iz Kolorada konačno kompletan, klupa "spektakularna, a Nikola Jokić "momak kojem ne odajemo dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priznanja za sve što radi".

"Denver će osvojiti šampionat, prema mom mišljenju. Jedva čekam da dođemo do finala, jer znam da imaju sjajne terene za golf tamo", rekao je Barkli i pozvao nekadašnjeg kvoterbaka Pejtona Meninga i bivšeg trenera Nju Orleans Sejntsa Šona Pejtona na partiju, pre nego što je prekinut.

Upitan je da li će tako lako da precrta Lejkerse, na šta je Barkli imao jasan odgovor.

"Dođavola, da. Garantujem", zaključio je Barkli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘DENVER ĆE OSVOJITI TITULU!’: Čarls Barkli veruje u Jokića i ekipu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2023

Svi bi voleli da je Barkli upravu! Legendarni američki košarkaš, a sada NBA analitičar Čarls Barkli, jedan je od onih koji neretko javno podržava Nikolu Jokića. Tokom večerašnje najave utakmice između Bostona i Majamija, govorili su na temu favorita za osvajanje titule, a evo šta je Barkli...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.