BRILJIRALA JE U FILMOVIMA ZA ODRASLE, A SADA KOMENTARIŠE JOKIĆA I DRUŠTVO: Malo je čudno i bizarno...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 16:13

BRILJIRALA JE U FILMOVIMA ZA ODRASLE, A SADA KOMENTARIŠE JOKIĆA I DRUŠTVO: Malo je čudno i bizarno...

Denver je na korak od titule u NBA ligi.

Čuvena američka zvezda filmova za odrasle Lisa En komentarisala je ubedljiv trijumf Denver Nagetsa u finalu Zapadne konferencije protiv Los Anđeles Lejkersa.

Da podsetimo, ekipa iz Kolorada predvođena sjajnim Nikolom Jokićem i Džamalom Marejem "pometlala" je Lejkerse sa 4:0 i sada čeka rivala u finalu NBA lige.

-  Niko do nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bizarno. Kada su Lejekrsi bili na 0:3, pomislila sam šta rade. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol-stara, možda čak i pre sezone - izjavila je Lisa En o timu Denvera.

Više se ne bavi zanatom koji je je proslavio, već ima svoj podkast u kojima komentariše brojne teme, pa i sportska dešavanja.

Bivša porno glumica u toku sezone bila je u Denveru i uživo posmatrala utakmicu Nagetsa, a video iz "Bol arene" objavila je na svom Instagram profilu.

Објава коју дели Lisa Ann (@thereallisaann)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.