BOMBA! PETOSTRUKI NBA OL STAR PRED POTPISOM: Titula šampiona Evrope je sada realnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 18:14

BOMBA! PETOSTRUKI NBA OL STAR PRED POTPISOM: Titula šampiona Evrope je sada realnost

Ovo bi bilo kapitalno pojačanje.

Italijanska Olimpija Milano zainteresovana je za dovođenje američkog plejmejkera Džona Vola - saznaje litvanski Basketnjuz.

Dolazak organizatora igre bi bilo kapitalno pojačanje za Milaneze, imajući u vidu da je Vol pet puta bio deo NBA Ol stara.

Olimpia Milano in talks with John Wall. According to @BasketNews_com

— Luca D'Alessandro (@DAlessandro_LU) August 2, 2023

U najjačoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ligi sveta nastupao je za Vašington Vizardse gde je deset godina bio vođa te franšize, zaigrao je još i u Hjustonu i Los Anđeles Klipersima.

Milano ovog leta nije toliko aktivan na tržištu, ali bi pred početak priprema za novu sezonu to moglo da se promeni pošto su osim interesovanja za Vola, prvi u trci na Nikolu Mirotića i eventualnim angažmanom ovog dvojca jasno bi bili među glavnim faovritima za titulu šampiona Evrope.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Karolina Stramare, italijanska novinarka
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.