BOGOVSKO POJAČANJE: Crveno-beli doveli majstora iz NBA lige, Evroliga ima da GORI

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 22:26

BOGOVSKO POJAČANJE: Crveno-beli doveli majstora iz NBA lige, Evroliga ima da GORI

Ludilo od sezone nas čeka.

Američki košarkaš Kendrik Nan novo je pojačanje Olimpijakosa, kako stvari stoje.

Italijanski košarkaški insajder je naveo da su se Olimpijakos i Kendrik Nan sve dogovorili i da će američki bek uskoro postati član Olimpijakosa.

On će prema njegovim navodima postati član Olimpijakosa i zarađivati 6 miliona dolara na dvogodišnjem ugovoru sa aktuelnim vice šampionom Evrope.

🚨🚨🚨 Kendrick Nunn to Olympiacos >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Piraeus, it's almost a done deal. 🚨🚨🚨

Olympiacos improved the offer. 6 million per 2 years.

Last details and Nunn is ready to join Oly and EuroLeague.#Basketball #Baloncesto #Transfers #EuroLeague #Ολυμπιακόςhttps://t.co/zaTmYUHe1a

— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) July 31, 2023

Šandel Ričardson sa renomiranog "Sports Illustrated" navodi identičnu stvar i piše da se Kendrik Nan oprostio od američke košarke i da je potpisao ugovor sa jednom evropskom ekipom, i da će kako stvari stoje otići u Olimpijakos.

Ovo je prilično veliko pojačanje, a treba takođe istaći i da je za sada Monako napravio najveću senzaciju dovođenjem Kembe Vokera koji je u NBA godinama bio velika zvezda.

Kendrik Nan igra na poziciji plejmejkera i beka šutera i u karijeri je igrao za Santa Kruz Voriorse, Majami Hit, Los Anđeles Lejkerse i Vašington Vizardse.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Ilari Blazi, bivša supruga Frančeska Totija
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.