BOGDANOVA ATLANTA JE JOŠ U IGRI: Bili na rubu eliminacije, pa šokirali favorita

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 08:43

BOGDANOVA ATLANTA JE JOŠ U IGRI: Bili na rubu eliminacije, pa šokirali favorita

Odlična partija Srbina.

Košarkaši Atlante pobedili su Boston sa 119:117 i smanjili na 2:3 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Seltiksi su u poslednjoj deonici imali čak 12 poena prednosti, ali je ekipa za koju igra naš reprezentativac, Bogdan Bogdanović uspela da preokrene i produži seriju protiv favorita.

Najbolji u redovima Hoksa bio je Trej Jang sa 38 poena, a upravo on je bio čovek odluke, pošto je ubacio ključnu trojku 2,8 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sekundi pre kraja. Džon Kolins je dodao 22 poena, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović učestvovao je 18 poena, šest skokova i pet asistencija.

U ekipi Bostona Džejlen Braun postigao je 35 poena uz sedam skokova i pet asistencija, Džejson Tejtum imao je 19 poena, osam skokova i osam asistencija, a Derik Vajt 18 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Problem za MVP kandidata: Embid propušta mečeve polufinala plej-ofa?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Apr.2023

Filadelfija će u polufinalu plej-ofa Istoka igrati sa boljim iz duela između Bostona i Atlante Košarkaš Filadelfije Džoel Embid mogao bi zbog povrede da propusti prve mečeve polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige, prenose američki mediji. Filadelfija je u prvom kolu plej-ofa Istoka...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.