BOBI NASTAVLJA DA ODUŠEVLJAVA FANOVE: Srbin demantovao najveće NBA zvezde! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 18:52

BOBI NASTAVLJA DA ODUŠEVLJAVA FANOVE: Srbin demantovao najveće NBA zvezde! (VIDEO)

Centar iskreno o svemu.

Dok se veliki broj NBA zvezda žali na loše uslove u Orlandu, gde će se zbog pandemije koronavirusa odigrati završnica najjače lige planete, srpski košarkaš Boban Marjanović, koji će tamo braniti boje Dalasa rešio je da ne kuka i iskaže svoje mišljenje.

Male su šanse Arsenala da se preko lige dokopa Evrope, ali duguju Tobdžije svojim navijačima da probaju da se večeras (21.15) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskupe za očajnu sezonu protiv novog šampiona Liverpula. Kvota na keca je 3,80, iks je 3,45, a dvojka 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Liverpul.

- Mislim da spavam ovde čak i bolje nego u svom krevetu. Hrana je za sada veoma dobra, nisam se nikad žalio, soba je dobra, krevet je veliki, moram da budem iskren. Mislim da spavam čak bolje ovde nego u svom krevetu kod kuće. Stvarno sam uživao, imao sam čak 12 sati sna kakav nisam imao nikad pre - rekao je Boban Marjanović i oduševio sve fanove NBA koji misle da zvezde lige preteruju u svojim lošim komentarima na račun uslova u "Dizni svetu".

If 7-foot-3 Boban isn't complaining, others shouldn't whine.

A post shared by NBA Memes (@nbamemes_official) on Jul 15, 2020 at 6:00am PDT

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, surpuga Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.