BATLER PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Iako gubimo 1:0 znamo da ćemo da uzmemo četiri pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 08:03

BATLER PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Iako gubimo 1:0 znamo da ćemo da uzmemo četiri pobede

Sledeći meč je na programu u ponedaljak u 2.00 po sredenjeevropskom vremenu.

Košarkaši Majamija su poražen u prvom meču serije NBA finala od Denvera 104:93, ali to nije poljuljalo samopouzdanje lidera tima Džimija Batlera.

- Ne mislim da tu ima šta mnogo da se kaže, zaista ne mislim. Da li gubite 3:0 ili vodite 3:0, morate da dođete do četiri pobede. Nikada nije gotovo. Iako gubimo 1:0 znamo da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uzmemo četiri pobede - samouveren je bio Batler.

Svakako da su svi u Majamiju uključujući i Džimija bili slabi u prvom meču.

- Posle meča smo se šalili i smejali, znali smo da možemo da igramo bolje i igraćemo bolje u narednom meču - najavio je Džimi Batler.

Druga utakmica NBA finala koja je takođe na programu u Koloradu igra se u nedelji između nedelje i ponedeljka od 2.00 po sredenjeevropskom vremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.