BAŠ SU IH POTCENILI: Denver i Jokić ni među tri kandidata za titulu, evo ko je prvi FAVORIT

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023, 08:54

BAŠ SU IH POTCENILI: Denver i Jokić ni među tri kandidata za titulu, evo ko je prvi FAVORIT

Ovome se malo ko nadao.

Počele su pripreme, uskoro će i predsezonske utakmice, a veoma brzo će i 24. oktobar i start NBA lige. Bukmejkeri su sve sabrali i oduzeli i proglasili favorita za sezonu 2023/24.

Verovali ili ne, Nikola Jokić i njegov Denver, tim koji je dominirao prethodne sezone, osvojio titulu, nalazi se tek na četvrtom mestu kandidata.

Kladioničarske kuće su kao prvog favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postavili Milvoki, predvođeni Janisom Adetokumbom, kao i najvećim pojačanjem u ovom prelaznom roku Demijenom Lilardom, koji je u trejdu posle 11 godina napustio Portland.

The Milwaukee Bucks now have the best NBA Finals odds on @FDSportsbook with seven-time All-Star Damian Lillard set to team up with two-time league MVP Giannis Antetokounmpo: pic.twitter.com/enwCy3HrAu

— Shams Charania (@ShamsCharania) September 28, 2023

Na drugom mestu su Boston Seltiksi, a onda slede Finiks Sansi.

Na četvrtom mestu je šampion Denver, pa slede Los Anđeles Lejkersi, Golden Stejt Voriorsi, Klivlend Kavalirsi, Memfis Grizlisi, LA Klipersi i Filadelfija Seventisiksersi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.