BARKLI ISHVALIO JOKIĆA: Mogu li da kažem nešto o Džokeru? Nisam ga upoznao, ali hajde da poštujemo njegovu veličinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 09:06

BARKLI ISHVALIO JOKIĆA: Mogu li da kažem nešto o Džokeru? Nisam ga upoznao, ali hajde da poštujemo njegovu veličinu

Pljušte pohvale.

Nikola Jokić je dominirao u trijumfu Denvera nad Finiksom 97:87, a partija srpskog centra oduševila je legendu NBA Čarlsa Barklija.

“Ćelavi brbljvac” je u studiju “TNT” skinuo kapu asu Nagetsa koji je u novoj pobedi za 2:0 u polufinalu Zapada zabeležio 39 poena, 16 skokova i pet asistencija.

- Mogu li da kažem nešto? Želim da poručim ljudima - hajde da uživamo u veličini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džokerove igre. On ne voli da se ističe. On deluje kao sjajna osoba, iako ga nikada nisam upoznao. Hajde da poštujemo njegovu veličinu, kao što smo poštovali juče Stefa Karija. Obožavam da gledam ovog momka kako igra košarku – sa oduševljenjem je istakao Barkli.

Treći meč serije se igra u Arizoni u noći između petka i subote.

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.