Anketa: NBA igrači žele da igraju, ako bude bezbedno

Izvor: OkRadio.rs, 13.Maj.2020, 14:10

Anketa: NBA igrači žele da igraju, ako bude bezbedno

Anketu koju je sprovela NBA liga je neformalna, ali je pokazala da igrači žele ne samo da igraju plej-of, već i da nastave bar deo regularne sezone, naveo je izvor agencije Asošiejted pres Rezultati ankete sprovedene među košarkašima NBA lige pokazuju da bi oni podržali nastavak takmičenja, ali u bezbednim uslovima u sred pandemije korona virusa.   Anketu koju je sprovela NBA liga je neformalna, ali je pokazala da igrači žele ne samo da igraju plej-of, već i da nastave bar deo regularne sezone, naveo je izvor agencije Asošiejted pres.   Tačni rezultati ankete nisu poznati.   Kako je preneo I-Es-Pi-EN (ESPN), od igrača je traženo da...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

IGRAČI ŽELE PONOVO NA PARKET: NBA košarkaši spremni da igraju i za vreme korona virusa (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Maj.2020

Rezultati ankete sprovedene medu košarkašima NBA lige pokazuju da bi oni podržali nastavak takmičenja, ali u bezbednim uslovima i tokom pandemije koronavirusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.