Amerikance niko nije pregazio kao Srbi

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikance niko nije pregazio kao Srbi

Da li je sve ovo trebalo Gregu Popoviču? Legendarni trener, četvorostruki NBA šampion i čovek koji već 23 godine vodi San Antonio, sa momcima koje je doveo u Kinu, ispisao je najtamnije stranice američke košarkaške istorije.
Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će Bogut u meču protiv Španije da ubaci više od 6 poena.
Nije reč samo o tome što će sedmo ili osmo mesto Amerikancima da bude najgori plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ikada. Pažnju svetske javnosti posebno je privukla prva četvrtina meča Srbija – SAD u kojoj je naš tim doslovno pregazio rivala – 32:7. To je najgora četvrtina u istoriji učešća Amerikanaca na Svetskim šampionatima i Olimpijskim igrama!
Američka košarkaška federacija je član FIBA od 1934. Na Olimpijskim igrama, SAD učestvuje od 1936. u Berlinu, a na šampionatima sveta od prvog, 1950. u Argentini. Do 1992, Amerikanci su na najveća takmičenja slali koledž ekipe koje su mahom bile nepikosnovene. Do 1992, barselone i prvog “drim tima”, Amrikanci su devet puta bili olimpijski i dva puta svetski šampioni.
Ali, nikada i niko ih za deset minuta nije onako demolirao. Pamtiće Srbiju.
LAVINA KOMENTARA U SAD Izgubili smo od zemlje veličine Indijane


The post Amerikance niko nije pregazio kao Srbi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.