Amerikanac u Igokei

Izvor: Mondo, 18.Dec.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac u Igokei

ABA ligaš iz Republike Srpske pojačao se na bekovskoj poziciji, ali ugovor je, za početak, oročen do februara.

Foto: KK Igokea

Bek Dešon Meklur novi je član Igokee!

Ovaj Amerikanac u Laktašima će boraviti do februara, nakon čega će uprava u dogovoru sa trenerom Željkom Lukajićem odlučiti da li da sa njim produži saradnju.

Meklur ima 24 godine, visok je 191 cm, a studirao je na univerzitetu Džeksonvil u Arkanzasu. Nije prošao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << NBA draftu i odlučio je da se okuša u Evropi.

"Meklur je izrazio želju da dođe, da potraži šansu i sada je sve 'otvoreno'. Imam informacije od ljudi koji su sa njim radili u Americi da ima kvalitet, da se radi o momku koji je izuzetno ambiciozan, tako da ćemo ga sačekati i videti kako će se snaći. Kvalitetni igrači su nam uvek potrebni, a na 'dvojci' smo deficitarni nakon odlaska Jeremića", rekao je Lukajić.

"Igosi" sa skorom 3-9 zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli ABA lige, ali u ponedeljak su u Pioniru namučili Crvenu zvezdu Telekom, za koji dan i zvanično jednu od najboljih 16 ekipa na kontinentu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.