Amerikanac ostaje u Feneru

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac ostaje u Feneru

Kako je preneo Dejvid Pik, svojevremeno najbolji strelac italijanskog šampionata, ostaće i naredne godine u Istanbulu.

Željko Obradović će i naredne sezone bez sumnje imati sjajnu ekipu.

Ostao je bez četvorice košarkaša, najvažniji su definitivno bili odlaski Ekpea Juda (Juta) i Bogdana Bogdanovića (Sakramento), koji karijeru nastavljaju u NBA ligi.

Ugovore su za razliku od njih dvojice produžili Kostas Slukas, Bobi Dikson, Bariš Hersek, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Điđi Datome i Nikola Kalinić, a paraf na novu saradnju stavio je i popularni Žoc.

Stigla su i tri pojačanja, u pitanju su Sinan Guler (Galatasaraj), Nikolo Meli (Brose Bamberg) i Marko Gudurić (Crvena zvezda mts), a sada stiže još dobrih vesti za srpskog stručnjaka sa klupe turskog šampiona.

Naime, Džejms Naneli će iskoristiti opciju koju ima u ugovoru i ostaće u Istanbulu još godinu dana.

Amerikanac je minule sezone na 34 nastupa u Evroligi, u proseku postizao 5,6 poena uz dva skoka i 1,7 asistencija po utakmici.

Source: James Nunnally has opted-in with Fenerbahce to play for Zeljko Obradovic and the Euroleague champions.

— David Pick (@IAmDPick) 17. јул 2017.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.