Američki novinar razvio teoriju: NBA to ne bi uradila Jokiću

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 16:20

Američki novinar razvio teoriju: NBA to ne bi uradila Jokiću

Majku Singeru, američkom novinaru koji prati Denver Nagetse, se ne sviđa datum koji je NBA liga izabrala za objavljivanje najkorisnijeg igrača lige.

Prethodno je postalo poznato da će to biti u jedan čas ujutru u noći između utorka i srede, a Singer pronalazi i značenje u tome.

Naročito se bavio činjenicom da je proglašenje zakazano nakon druge utakmice ekipa iz Kolorada protiv Finiksa u polufinalu Zapadne konferencije, nakon čega se utakmice sele u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arizonu.

"Ne da se puno bavim time, ali imenovati MVP-ja nakon dve utakmice Denvera kod kuće kada se serija seli u Finiks? Da, rekao bih da bi iz NBA ne organizovali takav ‘šamar‘ u lice navijačima Nagetsa ukoliko je Džoker pred ispisivanjem istorije", napisao je Singer.

MVP debata nikad nije bila neizvesnija u NBA ligi, a "mrtva trka" je između Nikole Jokića i Džoela Embida.

Vi možete izabrati pobednika u našoj anketi:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.