Ameri potcenjuju Teodosića i Bogdanovića

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2017, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ameri potcenjuju Teodosića i Bogdanovića

Čak tri srpska igrača će ove sezone debitovati u NBA ligi, neki od njih su već u poodmaklim igračkim godinama poput Teodosića, dok su Bogdanović i Zagorac pravi “rukiji” bez obzira na to što bivši igrač Partizana ima titulu Evrolige u svom posedu.

U Americi sva trojica kreću od nule pa su se samim tim našli i među kandidatima za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najboljeg novajliju u sezoni 2017/18 na kladioničarskim listama, odnosno dvojica od njih trojice pošto se Zagorcu ne daje ni promil šanse da se domogne te nagrade.

Iako su mnogi oduševljeni igrama Miloša Teodosića u predsezoni ni njemu se ne daju prevelike šanse da bude najbolji “ruki” odnosno nije ni među 10 prvoplasiranih kandidata pošto se kvote na njegov trijumf kreću od 12 pa sve do 34. Slična situacija je sa Bogdanom Bogdanovićem s tim da je kod njega minimalna kvota 21, a maksimalna 34.

Prvi favorit za osvajanje nagrade je drugi pik sa prethodnog drafra i novi igrač Los Anđeles Lejkersa Lonzo Bol (3,00 - 4,33), a odmah iza njega je prvi pik sa drafta Ben Simons (3,00 - 4,50) koji je novi igrač Filadelfije.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.