Alen, ipak, ne mora u zatvor

Izvor: B92, 12.Avg.2023, 16:55

Alen, ipak, ne mora u zatvor

Nekadašnja NBA zvezda Toni Alen neće morati u zatvor zbog prevare.

Nekadašnji NBA košarkaš Terens Vilijams optužen je zbog varanja medicinskog sistema NBA lige i moraće u zatvor na služenje kazne.

U ovu prevaru je bio upleten i Toni Alen, svojevremeno jedan od najboljih defanzivaca NBA lige i uz Zeka Rendolfa stub "Grit n grind" Memfis Grizlisa.

Alen se u aprilu izjasnio krivim za zaveru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se počini zdravstvena prevara i prevara putem interneta, a nalazi se među 18 bivših NBA igrača optuženih da su prihodovali 5 miliona dolara nakon lažnih medicinskih i stomatoloških izveštaja od 2017. do 2020. godine, prema sudskim dokumentima.

Alen je vratio većinu od 420.000 dolara koje je nezakonito dobio pre nego što je optužen za razliku od pomenutog Terensa Vilijamsa.

Zbog toga bivši as Bostona i Memfisa neće morati u zatvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.