Alen Ajverson: Odgovor je mrtav

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 14:24

Alen Ajverson: "Odgovor" je mrtav

Bivša zvezda Filadelfija 76ersa Alen Ajverson bodri svoj bivši klub u borbi za NBA titulu, za koju kaže da je otvorena.

Ajverson, poznad pod nadimkom "Odgovor" (The Answer), često je bio akter kontroverzi, a sa Siksersima je izgubio finale lige 2001. od Los Anđeles Lejkersa.

MVP iz te sezone priznaje da je pravio greške na i van terena tokom igračkih dana, ali ističe da je sazreo i da su košarkaški dani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kontroverze sada iza njega.

"'Odgovor' je otišao u raj, a Alen Ajverson je i dalje ovde. 'Odgovor' je nestao", rekao je Ajverson tokom posete za košarkom zaluženom ostrvu Tajvanu.



"Taj deo mog života je mrtav. Ne otvaram to poglavlje svog života. Povremeno šutiram na koš sa ćerkom u dvorištu. Opušteno. Ali osim toga volim samo da gledam košarku. Sada sam najveći košarkaški fan na svetu".


Njegovi Siksersi su protekle noći izgubili šesti meč serije sa Seltiksima, pa će finalistu Istoka odlučiti sedma utakmica u Bostonu.



"Logično, želim da Filadelfija osvoji. Želim da osvojimo sve. Ali je borba na Zapadu vrlo otvorena"
, rekao je Ajverson.

Ajverson je igrao 14 sezona u NBA ligi i jedan je od najuticajnijih igrača u istoriji lige i košarke.

Osim za Filadelfiju, igrao je još za Denver, Detroit, Memfis, Filadelfiju i na kraju karijere za turski Bešiktaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.