Ajzea u Lejkersima, uz njega i Fraj i pik prve runde!

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajzea u Lejkersima, uz njega i Fraj i pik prve runde!

Najpoznatiji NBA insajder Adriajan Vojnarovski objavio je vest o velikom trejdu između Los Anđeles Lejkersa i Klivlend Kavalirsa, a u prvom planu je Ajzea Tomas, koji je pred početak sezone došao iz Bostona.

Po tim informacijama, koje su skoro gotova stvar, Ajzea Tomas prelazi u Los Anđeles, a pored njega u drugu najtrofejniju NBA franšizu dolaze Čening Fraj i pik prve runde Kavalirsa za naredni draft. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << U suprotnom pravcu idu Džordan Klarkson i Leri Nens.

Lakers sending Jordan Clarkson and Larry Nance to the Cavaliers, league source tells ESPN.

Cleveland is sending Isaiah Thomas and Channing Frye to the Lakers for Clarkson and Nance, league source tells ESPN.

Cavaliers also sending its 2018 first-round pick in deal to Lakers, league sources tell ESPN.

Ove sezone Tomas nije imao ni približnu ulogu kao što se možda očekivalo posle blokbaster trejda u kojem je otišao iz Bostona u zamenu za Kajrija Irvinga. Beležio je 14.7 poena u proseku, a samo je u prve dve sezone u karavanu igrajući za Sakramento Kingse imao slabiji učinak i odigrao je svega 15 utakmica. Ipak radi se o igraču koji je prošle sezone bio lider Seltiksa u pohodu do konferencijskog finala, pa se može reći da je Lejkersima došla ta, toliko željena, velika zvezda.

Uz njega je došao iskusni 34-godišnji Čening Fraj, a tu je i pik prve runde. Od igrača koji su otišli u Klivlend, Džordan Klarkson, iako je startovao na samo dve od 53 utakmice, imao je prosečnu minutažu od 23 minuta uz 14.5 poena po meču dok je Leri Nens za prosečnih 22 minuta beležio 8.6 poena po meču, najviše od dolaska u NBA.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kavsi menjaju sve iz korena, PET promena, otišli i MVP i LeBronov najbolji prijatelj!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2018

Nakon trejda sa Lejkersima, nove promene u Ohaju i novi potres u NBA lig..Kavalirsi igraju jako slabo tekuće sezone, pa je bilo samo pitanje vremena kada će napraviti određene promene u rosteru...Danas je poslednji dan za tako nešto, a aktuelni šampion Istoka je napravio PET promena...Preneli smo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.