Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 14:22

Ajzea Tomas izabrao Divca i Stojakovića u idelnu evropsku petorku

Legendarni NBA košarkaš, trener i funkcioner Ajzea Tomas izabrao je najbolju startnu petorku svih vremena u najjačoj košarkaškoj ligi od evropskih igrača.
Ajzea Tomas je u najbolju petorku sačinjenu od evropskih igrača uvrstio Divca i Stojakovića.

Tomas, koji trenutno radi kao komentator i stručni analitičar na Ti-En-Tiju, je uz dvojicu srpskih igrača uvrstio i Nemca Dirka Novickog, kao i hrvatske košarkaše Tonija Kukoča >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Dražena Petrovića.
Legendarni bek, lider Detroit pistonsa, u kojima je proveo čitavu karijeru, 12 puta bio je učesnik NBA Ol-Stara i dva puta je osvojio prvenstvo sa "lošim momcima".
Tomas je proglašen za jednog od 50 najboljih igrača u istoriji NBA i član je Kuće slavnih.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KAKVA ČAST ZA SRPSKE ASOVE: Legenda izabrala Divca i Stojakovića u najbolju evropsku NBA petorku!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2021

Nekadašnji NBA košarkaš, trener i funkcioner Ajzea Tomas izabrao je najbolju startnu petorku svih vremena u najjačoj ligi od evropskih igrača.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.