Aerostar prvi u Evropi obavio C-chek na Erbasovom A320neo

Izvor: TangoSix.rs, 26.Apr.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerostar prvi u Evropi obavio C-chek na Erbasovom A320neo

Rumunski MRO Aerostar S.A. prvi je u Evropi obavio „C check“ na Erbasovom avionu A320neo (sa CFM LEAP-1A motorima) u svom postrojenju Bakau na severoistoku zemlje, saopšteno je iz te kompanije.
Kako navode, avion kojim saobraća avio-prevoznik Pegasus erlajns TC-NBA prevezen je u Bakau 10. aprila, a pri čemu su radovi završeni prema planu 14. aprila.
Njega su pratile još dve A320neo letelice Pegasus erlajnsa >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << – prva TC-NBB od 15. aprila, a druga TC-NBD od 20. aprila.
Do sada je 81 Pegasusova letelica prošla C i D čekove u Aerostaru / Foto: Aerostar S.A. Aerostar je na MRO tržište izašao 2004. godine, a za sada poseduje ovlašćenja za Boingov 737 Classic, Boing 737 NG, kao i Erbasove avione A320ceo i A320neo familije.
Takođe, od 573 letelice koje su do danas prošle C i D čekove na Aerostarovoj Bakau lokaciji , 81 avion bio je Pegasusov, što tog turskog avio-prevoznika čini jednim od najvećih Aerostarovih klijenata, kažu iz rumunske kompanije.

The post Aerostar prvi u Evropi obavio C-chek na Erbasovom A320neo appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.